Μενού

Το Παραδοσιακό Αλυκές Ζάκυνθος

Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει φρεσκομαγειρεμένα πιάτα της Ελληνικής και Διεθνούς κουζίνας και τοπικά κρεατικά στη σχάρα. Όλα τα πιάτα αποτελούν πανδαισία αισθήσεων με εντυπωσιακή παρουσίαση και υπέροχο άρωμα. Αυτοί οι παράγοντες σίγουρα θα σας ανοίξουν την όρεξη πριν την πρώτη μπουκιά!

Χρησιμοποιούμε μονάχα υλικά από τοπικούς παραγωγούς και παρθένο ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής που χρησιμοποιούμε καθημερινά όταν μαγειρεύουμε και για τη δική μας οικογένεια. Το κρέας ψήνεται στη σχάρα και καπνίζεται χρησιμοποιώντας ξύλο ελιάς που προσθέτει μια μοναδική γεύση σε όλα τα πιάτα.

Για όλους όσους έχουν ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες, θα βρείτε επιλεγμένα πιάτα στον κατάλογό μας για vegan, vegetarian και άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη. Αν έχετε αλλεργίες ή ευαισθησίες, παρακαλούμε να ενημερώσετε τον σερβιτόρο σας για να σας προτείνει κατάλληλα πιάτα. Επικοινωνήστε μαζί μας προκαταβολικά έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον κατάλογό μας. Όλοι μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο γεύμα στο εστιατόριό μας, όποιοι κι αν είναι διατροφικοί τους περιορισμοί!

Φρέσκα και αγνά συστατικά

Πιάτα

Το Παραδοσιακό Αλυκές Ζάκυνθος